Voor organisaties

We maken ook films in opdracht

MVOTV

Er zijn veel organisaties die zich inzetten voor een maatschappelijke doelstelling. Denk aan bedrijven die werken met mensen met een beperking tot organisaties met een volledig energie neutrale bedrijfsvoering.

Het is een gemiste kans als deze goede bedoelingen onvoldoende aandacht krijgen. Be good and tell it!!

MVOTV helpt deze waarden zichtbaar te maken. We verdiepen ons in uw organisatie om het verhaal zo goed mogelijk te vertellen.

Afhankelijk van uw verhaal en het budget kijken we samen welk format het beste past.

Documentaire

Wilt u meer vertellen over de maatschappelijke impact van uw organisatie? In documentairevorm is het mogelijk om uw MVO beleid beter uit te lichten. Het geeft een oprecht en eerlijk beeld van uw activiteiten en tegelijkertijd een mooie manier om dit onderdeel met een zo groot mogelijk publiek te delen.  

Kennisclip

Creëert uw organisatie kennis op het gebied van maatschappelijke waarden? Bent u bereid dit met andere te delen? Een kennisclip is een goed instrument om in een korte tijd informatie in heldere taal beschikbaar te stellen. Het is ook een mooie manier om kennis te maken met uw bedrijf of merk.

hier meer over kennisclips.

Event reportage

Organiseert u een conferentie of ander event waarbij het maatschappelijke effect van uw organisatie centraal staat? 

Met een korte video kunt het effect van uw event vergroten door mensen die niet aanwezig waren achteraf toch mee te laten kijken. De video is snel te delen via social media en geeft in een korte tijd veel informatie.

Interviewserie

In sommige gevallen is een documentaire of kennisclip minder geschikt om een bepaalde boodschap te delen. Een goed alternatief is om een onderwerp eens flink uit te diepen in een interviewserie. Bijvoorbeeld als we ons meer willen richten op de persoonlijke verhalen van mensen binnen een onderneming.